Zwangerschap

Het is enorm belangrijk om tijdens je zwangerschap voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen, dit zorgt voor een optimale groei en ontwikkeling van de baby. Zit je met vragen over voeding rondom je zwangerschap? Diëtist Nina helpt je bij vragen zoals bijvoorbeeld: welke producten mag ik wel/niet gebruiken? Hoe houd ik mijn gewicht onder controle tijdens de zwangerschap? Moeten de baby en ik extra vitamines gebruiken? Kan ik iets doen tegen misselijkheid of brandend maagzuur?

Heb je tijdens de zwangerschap last van zwangerschapsdiabetes en wil je weten wat je mag eten? Diëtist Nina kan je helpen bij al jou voedingsvragen rondom de zwangerschap.

Ook na de zwangerschap kan Diëtist Nina iets voor jou betekenen.
Heb je bijvoorbeeld last van ongewenst gewichtsverlies na de zwangerschap (bij het geven van borstvoeding)? Of lukt het je juist niet om de zwangerschapskilo’s er op een verantwoorde manier van af te krijgen? Diëtist Nina kan jou hierbij helpen!

Meer informatie:

-->

Over mij

Ik ben Nina Hoefnagels, diëtist én help jou graag bij het vinden van een gezond voedingspatroon. Bij mij in de praktijk krijg je geen strenge diëten als advies. Samen gaan wij op een verantwoorde en toegankelijke manier aan jouw leefstijl werken waarbij ik streef naar praktische adviezen.
Hierbij vind ik het belangrijk om te kijken naar wat er allemaal wel mag en niet naar wat er niet mag.

“ Iedereen is welkom in mijn praktijk, want iedereen verdient een advies op maat.
Met plezier help ik jou bij het vinden van een voedingspatroon dat bij jou past”

 

Lees meer