Kijkje in jouw koelkast

Een gezond gezin is toch het belangrijkste ?

Om te leven heeft je gezin, net als een auto, de juiste brandstof nodig. Gezonde voeding is belangrijk om op te groeien, te leven en het lichaam gezond te houden. Benieuwd of jullie thuis gezond leven? Altijd al eens willen weten of jullie gezonde producten in huis hebben, hoe je nu het beste verpakkingen kunt lezen of hoe je gezonde maaltijden kunt koken?

Diëtist Nina kan bij jou aan huis komen om jou, je partner en je kinderen te begeleiden bij een gezonde leefstijl. Samen gaan we kijken naar heel veel verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan wat jullie gemiddeld eten over de dag, welke pauzehapjes jij je kind mee geeft, met welke producten jullie koken of waar jullie koelkast mee is gevuld.
Diëtist Nina kan jou en je gezin helpen bij het bevorderen van een gezonde leefstijl

“Mag ik een kijkje nemen in jouw koelkast?”

 

-->

Over mij

Ik ben Nina Hoefnagels, diëtist én help jou graag bij het vinden van een gezond voedingspatroon. Bij mij in de praktijk krijg je geen strenge diëten als advies. Samen gaan wij op een verantwoorde en toegankelijke manier aan jouw leefstijl werken waarbij ik streef naar praktische adviezen.
Hierbij vind ik het belangrijk om te kijken naar wat er allemaal wel mag en niet naar wat er niet mag.

“ Iedereen is welkom in mijn praktijk, want iedereen verdient een advies op maat.
Met plezier help ik jou bij het vinden van een voedingspatroon dat bij jou past”

 

Lees meer