Leefstijlcoaching

Naast individuele begeleiding biedt Diëtist Nina ook leefstijl coaching aan. Dit houdt in dat ik zowel individueel, als in groepsverband maar ook binnen organisaties, activiteiten verzorg op het gebied van een gezonde leefstijl.

Gezond op school

De gezondheid van een kind is erg belangrijk. Een kind moet zich fit voelen en lekker in zijn of haar vel zitten. Hierin speelt gezonde voeding een belangrijke rol. Voor zowel leerlingen als verzorgers biedt Diëtist Nina op een leuke leerzame manier passende voorlichtingen en workshops aan om de leerlingen te helpen een gezond en fit leven te leiden. Tevens is het mogelijk dat ik een kantine-check kom doen, hierbij bekijk ik het aanbod in de schoolkantine en probeer deze zo optimaal mogelijk te maken.

Gezond op de werkvloer

Ligt het ziekteverzuim binnen jouw organisatie te hoog en zijn er veel werknemers met fysieke klachten? Diëtist Nina kan voor jou organisatie veel betekenen. Denk hierbij aan groepsvoorlichtingen en workshops over alles wat met een gezonde leefstijl te maken heeft. Maar ook één op één begeleiding is mogelijk, met als doel fitte en vitale werknemers voor jouw organisatie! Een gezond bedrijf begint immers bij gezonde werknemers. Fysieke en mentale gezonde werknemers zijn energieker, productiever en gelukkiger.

Cursus Gezonde Leefstijl – CODE 95 – Beroepschauffeurs

Gezond leven is voor een werknemer in de transportsector erg belangrijk. Een gezonde leefstijl zorgt ervoor dat je je werk beter kunt doen en ook nog eens langer vol kunt houden. Lange werktijden, hoge werkdruk en soms zware lichamelijke werkzaamheden vreten immers energie! Handig dus als je fit bent. Bovendien is het veiliger voor jezelf en voor je medemens; vermoeidheid is een belangrijke oorzaak van verkeersongelukken waarbij vrachtwagens betrokken zijn.

Diëtist Nina geeft de cursisten informatie over o.a. de risico’s van ongezonde voeding. Wat kan je doen aan een te hoog cholesterol of bloedsuiker? Hoe kan ik verpakkingen het beste lezen? Hoeveel suikerklontjes zitten er in al die frisdranken? Wat kan ik het beste eten in een wegrestaurant en wat zijn verantwoorde keuzes bij een tankstation?

Wil jij graag een cursus Leefstijl volgen? De Cursus Leefstijl is gecertificeerd voor code 95.
In samenwerking met OTC-Someren bied ik deze cursussen aan
http://www.otc-someren.nl/training/gezonde-leefstijl/

Heb jij als organisatie zelf voldoende cursisten? Neem dan met mij contact op.
Het is ook mogelijk om de cursus leefstijl ook op locatie te verzorgen.

 

Heb je zelf ideeën over een groepsvoorlichting/bijeenkomst en denk je mijn hulp hiervoor goed te kunnen gebruiken? Neem contact met me op en ik zal kijken wat ik voor jouw organisatie kan betekenen!

-->

Over mij

Ik ben Nina Hoefnagels, diëtist én help jou graag bij het vinden van een gezond voedingspatroon. Bij mij in de praktijk krijg je geen strenge diëten als advies. Samen gaan wij op een verantwoorde en toegankelijke manier aan jouw leefstijl werken waarbij ik streef naar praktische adviezen.
Hierbij vind ik het belangrijk om te kijken naar wat er allemaal wel mag en niet naar wat er niet mag.

“ Iedereen is welkom in mijn praktijk, want iedereen verdient een advies op maat.
Met plezier help ik jou bij het vinden van een voedingspatroon dat bij jou past”

 

Lees meer