Baby’s of kinderen die slecht eten

Voeding is erg belangrijk voor baby’s en kinderen. Ze zijn vol op in de groei en hebben veel goede voedingsstoffen nodig.

Baby’s:

Voor algemene vragen over voeding zoals “mag mijn kindje honing?” en “wanneer mag ik beginnen met bijvoeding”  kan je bij Diëtist Nina terecht. Naast algemene vragen over voeding kan ik jou ook helpen als er andere klachten spelen. Reageert jou kindje bijvoorbeeld niet goed op de voeding en heeft veel last van klachten zoals buikkrampen, diarree overmatig huilen of huiduitslag? Het kan zomaar zijn dat er een (tijdelijke) voedselallergie speelt.
Samen met jou ga ik kijken naar een alternatief voedingspatroon om deze klachten te verminderen/voorkomen.

Kinderen:

Is er een afwijkende groeicurve geconstateerd? Voelt je kind zich niet prettig met zijn of haar gewicht? Of ben jij benieuwd wat jou kind aan voedingsstoffen nodig heeft en wat gezonde producten zijn?  Diëtist Nina kan jou hierover veel vertellen en gaat op een toegankelijke manier het voedingspatroon bekijken van jou kind.

Meer informatie:

-->

Over mij

Ik ben Nina Hoefnagels, diëtist én help jou graag bij het vinden van een gezond voedingspatroon. Bij mij in de praktijk krijg je geen strenge diëten als advies. Samen gaan wij op een verantwoorde en toegankelijke manier aan jouw leefstijl werken waarbij ik streef naar praktische adviezen.
Hierbij vind ik het belangrijk om te kijken naar wat er allemaal wel mag en niet naar wat er niet mag.

“ Iedereen is welkom in mijn praktijk, want iedereen verdient een advies op maat.
Met plezier help ik jou bij het vinden van een voedingspatroon dat bij jou past”

 

Lees meer