RECEPT | Binnen 15 minuten een gezonde pasta op tafel!

15 september 2017

Benodigdheden 2 personen:

  • 1 el olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 ui
  • 200 gram kip (eventueel gekruid)
  • 400 gram minitomaatjes
  • 5 zongedroogde tomaten
  • 1 el Kikoman sojasaus
  • 1 tl pesto
  • 1 tl sambal oelek
  • 150 gram volkorenpasta
  • gedroogde kruiden zoals chilivlokken, basilicum, peper & zout

Breng water aan de kook en snijdt de ui en knoflook fijn. Verhit olie in een pan en fruit de ui en knoflook op middelhoog vuur. Voeg de kip toe en bak deze bruin. Kook de pasta gaar in het kokend water en snijdt ondertussen de tomaatjes in stukjes. Voeg deze toe aan de kip en laat dit 8 minuten mee bakken op middelhoog vuur. Voeg ondertussen de sojasaus, pesto, sambal en gedroogde kruiden toe. Als de pasta gaar is giet deze af en voeg het toe aan het kip-tomaat mengsel.

Eet smakelijk!